Bastidas ha presentat el projecte del nou edifici de la Policia Local

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, el regidor de Policia Local, Eliseo Candela, l’intendent principal cap de la Policia Local, Jorge Iglesias, i l’arquitecta municipal, Cristina Martínez, han presentat este matí el projecte del que serà el nou edifici de la Policia Local d’Alzira.

Bastidas ha destacat: “Com m’heu escoltat dir en més d’una ocasió, era una demanda justa i una inversió necessària el fet de dotar la nostra Policia Local i els ciutadans d’un edifici gran, modern i accessible. Un edifici a l’altura de la nostra ciutat, que tant ha avançat i continua avançant en infraestructures i servicis. Comencem amb els diferents estudis d’ubicació, amb els tràmits administratius corresponents, amb la dotació pressupostària inicial, i ja estem en el moment en què podem compartir el projecte del que serà el nou edifici de la Policia Local d’Alzira. Un edifici que s’ubicarà en l’avinguda Lluís Suñer, al costat del col·legi Alborxí i la que esperem siga un dia la seu judicial. Després de tots els tràmits, ja estem en el pas previ per a la primera pedra i començar a construir. Volem que la mateixa il·lusió que tenim des del govern municipal, i sabem també que la immensa majoria de la plantilla, la tinga tota la ciutadania, perquè és un projecte de tots al servici del ciutadà”. 

El pressupost inicial és de 1.060.000 euros. La parcel·la té una superfície de 1.795m2, en la qual se situaran dos edificacions; un edifici administratiu amb una superfície construïda de 915m2 i un edifici taller amb una superfície construïda de 150m2. La resta de parcel·la es destinarà a aparcament, zones enjardinades i accessos. L’edifici administratiu es desplegarà en dos plantes, amb una superfície construïda per planta de 457 m2. El programa de necessitats es dividix en dos àrees: una operativa, de servici, que se situa en la planta baixa i consta d’una sala de control, una sala de reunions, un menjador i vestidors; i una zona administrativa o de direcció, en la primera planta, en la qual se situaran els despatxos i la zona d’atenció al públic. 

 Presentación Proyecto Edficio Policía Local 025