La majoria de les carpes falleres començaran a muntar-se a partir d’esta setmana

A finals d’esta setmana començaran a muntar-se algunes de les carpes de les diferents comissions falleres de la ciutat. La majoria d’estes ho faran a partir d’este divendres, 6 de març; si bé correspondran a aquelles que no impliquen un tall d’una artèria principal o d’una via amb gran trànsit de vehicles. La plantà de la majoria dels monuments fallers serà a partir del dissabte, 14 de març. 

Este dissabte, 7 de març, els balls fallers estaran permesos fins a les 2:30 hores. Tant el divendres 13 com el diumenge 15 l’horari de finalització dels balls serà fins a la 1 de la matinada, i el dissabte 14, fins a les 2:30 hores. Tant el dilluns 16, com el dimarts 17 i el dimecres 18, l’horari de finalització dels balls fallers s’allargarà fins a les 4 de la matinada. El dijous, 19 de març, estaran permesos fins a les 2 de la matinada.

El regidor de Fires i Festes, Rafa Fita, ha destacat: “Moltes de les carpes falleres començaran a muntar-se este cap de setmana, si bé el muntatge d’estes es fa de manera progressiva i algunes d’elles no es muntaran fins al mateix cap de setmana de falles. En cas de tallar una via important i amb molt de trànsit de vehicles, s’habilitaran rutes alternatives, com és habitual”. Fita ha afegit: “També s’han estipulat els horaris per als diferents balls nocturns dels casals. Demanem a les diferents comissions falleres la seua col·laboració perquè es complisquen els horaris establits”.