Alzira ha guardonat als millors esportistes locals en la VI Gala de l’Esport

• El periodista esportiu David Chordà ve rebre una menció honorífica, la primera que s’atorga a la gala
• Hugo Grande i Agatha Balaguer aconseguixen el guardó a millors esportistes de l’any

La VI Gala de l’Esport, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, se celebrà el passat divendres al Gran Teatre. En l’acte es realitzà un reconeixement als esportistes més destacats dels diferents clubs alzirenys, així com un homenatge «in memoriam» per a recordar als esportistes i a la gent vinculada als clubs que ens han deixat al llarg d’estos dos últims anys, des de la celebració de l’anterior gala.

La gala comptà amb la presència de dos esportistes consagrats que apadrinaren l’acte, Fabinana Carvalho «Dara», i Julio Canet. També hi hagueren exhibicions de gimnàstica rítmica, karate, bàsquet i tennis taula.

S’atorgà, per primera vegada, la menció honorífica a David Chordá, com a persona implicada en el món de l’esport local i, a més, es van lliurar els premis al millor esportista masculí de l’any a Hugo Grande Oliver; millor esportista femenina de l’any, amb només tretze anys, a Agatha Balaguer Moya; mentre que el guardó “Illa del Xúquer” que reconeix la trajectòria esportiva va ser per al Club Bàsquet Alzira. Este últim guardó ha sigut la proposta del Consell Assessor per a la modalitat d’Esports de les Insígnies d’Or de la ciutat que es lliuren el 30 de desembre.

Fernando Pascual, regidor d’Esports, declara que «va ser una gala molt dinàmica on va quedar patent la immensa activitat esportiva que té la ciutat d’Alzira, veïnes i veïns de totes les edats involucrats activament en la pràctica de l’esport i vertebrats pels més de trenta clubs amb que compta la nostra localitat». El regidor va reiterar les seues felicitacions a totes i tots els premiats i va animar a seguir endavant amb la pràctica de l’activitat física.

VI Gala de l’Esport