Alós considera «preocupant» el repunt continuat de casos de COVID-19 a Alzira

• La incidència es situa en 86 casos per 100.000 habitants i Alzira entra en el nivell d’alerta 2 de risc de transmissió • A hores d’ara hi ha 40 casos actius a la ciutat

Alzira continua amb el repunt de casos actius de COVID-19. Segons l’última actualització de Salut Pública, a hores d’ara són 40 els casos actius a la ciutat, 9 casos més que la setmana passada. Només en els últims dies s’han detectat 10 positius, «de fet, més de la meitat dels casos actius que tenim hui en dia, s’han detectat en els últims set dies», detalla la regidora de Salut, Gemma Alós. La incidència augmenta, per tant, als 86 casos per cada 100.000 habitants i ja frega els 100.

La regidora de Sanitat Gemma Alós, ha explicat que amb estes dades Alzira entra en nivell d’alerta 2 per risc de transmissió del virus: «Tenim un augment respecte a la setmana passada, i això és preocupant, sobretot perquè la incidència s’acosta ja als 100 casos per cada 100.000 habitants i això comença a ser ja molt preocupant».

En este sentit, la regidora insta a mantindre l’alerta davant del coronavirus: «Preguem a la població molta precaució, i recordem que hem de seguir complint estrictament les mesures de seguretat perquè encara ens queden molts mesos de conviure amb el virus».