280 comerços d’Alzira ja estan adherits a la Targeta d’Alzira

 

L’Ajuntament d’Alzira, des de la seua posada en marxa, ha entregat més de 350.000 euros en ajudes amb esta targeta

A hores d’ara, 280 comerços d’Alzira estan adherits a la Targeta d’Alzira i es poden beneficiar de les compres de les persones a qui se’ls dóna una ajuda municipal per mitjà d’este mètode de pagament. 

Esta targeta va nàixer en 2012, gràcies a un conveni firmat entre l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, el president de l’Associació Empresarial, José Villalba, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, com a resposta a la necessitat de suport al comerç local, a l’emprenedor i a la contractació laboral, per a conjugar actuacions de comerç i ocupació, així com a manera de reinversió dels recursos municipals a Alzira. 

El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, José Luis Palacios, ha manifestat: “Des que creàrem esta Targeta d’Alzira i la vam posar en marxa, hem fet que més de 350.000 euros es posen en moviment pels comerços d’Alzira adherits. Eixa és la principal funció d’esta targeta, que els diners que ixen d’Alzira es queden a Alzira, que els diners que es dóna en forma d’ajuda municipal s’haja d’invertir en els comerços de la localitat. Per això anime els comerciants que encara no estan adherits a la Targeta d’Alzira que ho facen, ja que és gratuït i no els suposa cap gasto, tots són avantatges”.

Aquells comerços que vullguen adherir-se a la Targeta d’Alzira poden fer-ho a www.portaldelcomerciante.com/alzira. Des d’eixa pàgina poden adherir-se a l’apartat “Formulari d’adhesió de comerços”. Si es té qualsevol dubte o per a més informació, poden dirigir-se a les instal·lacions d’IDEA, en la ronda d’Algemesí, 4; telefonar al 962455101 o a través de l’adreça electrònica adl@idea-alzira.com.

Cal destacar que, des de 2012, les ajudes municipals Emprén i Formaplus s’entreguen per mitjà de la Targeta d’Alzira, i des de l’any passat, també les ajudes a la vivenda jove.