Alzira acull del 16 al 20 de febrer la VII Setmana de l’Economia i l’Ocupació

Alzira acull la setmana que ve, del 16 al 20 de febrer, la VII Setmana de l’Economia i l’Ocupació, organitzada per l’Ajuntament d’Alzira i l’Associació Empresarial. Es durà a terme en la Casa de la Cultura i en el Cercle Alzireny la Gallera.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, José Luis Palacios, ha assenyalat: “Un any més, organitzem esta Setmana de l’Economia i l’Ocupació, i ja en van set, que tan bona acollida té any a any. Hem programat una sèrie de conferències, taules redones, etc. de temes molt diversos, que esperem siguen d’interés per a la ciutadania alzirenya. Els anime a assistir a aquella conferència que consideren interessant. Considerem que és vital apostar per l’ocupació i tot allò que hi redunde, i per això esta Setmana de l’Economia i l’Ocupació va a més cada any i és una cita ja consolidada en el calendari”. 

Programació VII Setmana de l’Economia i l’Ocupació

Dilluns, 16 de febrer

12 hores. Casa de la Cultura. Inauguració de la VII Setmana de l’Economia i l’Ocupació.

12:15 hores. Casa de la Cultura. “Les deu claus de l’èxit financer. El mètode Chan”. Alberto Chan, Negociant professional, assessor financer i formador de negociants.

19 hores. Casa de la Cultura. “Una altra agricultura és possible”. Cristóbal Aguado, president d’AVA-ASAJA.

Dimarts, 17 de febrer

12 hores. Casa de la Cultura.”Lideratge i confiança en la direcció de persones”. Ginés Marco, degà de Dret en la Universitat Catòlica de València.

19 hores. Cercle Alzireny la Gallera. “Emprendre en temps revolts. Empreniment i desenvolupament comarcal”. Juan Sapena, degà d’Econòmiques i Empresarials de la Universitat Catòlica de València.

Dimecres, 18 de febrer

12 hores. Casa de la Cultura. “El paper dels sindicats i les organitzacions empresarials en l’economia global”. Antonio Gutiérrez, secretari general de CCOO des de 1987 al 2000. 

19:30 hores. Cercle Alzireny la Gallera. “Esport i empresa. L’automobilisme des del kart fins al Fórmula 1”. Adrián Campos, president de Campos Racing.

Dijous, 19 de febrer

11:30 hores. Casa de la Cultura. “Vols ser voluntari europeu?”. Actuarà com a moderadora Manuela Carrasco, tècnica del SVO de la Generalitat Valenciana. Hi participaran Silvia Majoros (Hongria), Pierre Girin (França), Ivana Savic (Sèrbia) i Mayka Rubio (Espanya). 

19 hores. Cercle Alzireny la Gallera. Taula redona.”Experiències de la indústria agroalimentària en la Ribera”. Hi participen Anitín, Embutidos Martínez, Eurocebollas i Maf-Roda.

Divendres, 20 de febrer

11 hores. Casa de la Cultura. Presentació del programa ENCERTA. Simulador virtual per a la millora o creació del teu negoci. Juan Valea, subdirector general de Comerç de la GV.

11:30 hores. Casa de la Cultura. ”Emprenent i innovant: empresaris alzirenys que han creat la seua empresa recentment i que conten la seua experiència emprenedora per mitjà del desenrotllament d’una idea innovadora. Hi participaran Acuicultura de la Ribera, GC Coworking Alzira, Germinar-te i SKP Room. 

21 hores. Sala Rex Natura. Acte d’entrega de premis de la VII Setmana de l’Economia i l’Ocupació.