L’Ajuntament aprova les bases de les subvencions a associacions i entitats juvenils per a 2015

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Joventut, ha aprovat un any més les bases reguladores de la concessió de subvencions a associacions i entitats sense ànim de lucre en matèria de joventut.

La regidora de Joventut, Ana Alarcón, ha destacat: “Un any més, convoquem estes ajudes que considerem són importants perquè diferents associacions i entitats juvenils puguen realitzar alguna de les seues activitats previstes. Sempre estem al costat dels més jóvens i estes ajudes així ho demostren. Anime el teixit associatiu juvenil de la localitat per tal que presente les seues activitats a subvencionar dins del termini previst”.

Podran ser entitats beneficiàries d’estes subvencions les entitats juvenils i entitats prestadores de servicis a la joventut inscrites en el cens d’associacions juvenils de la Generalitat Valenciana i en el registre d’associacions de l’Ajuntament d’Alzira. Estes entitats hauran de tindre com a socis i destinataris del projecte subvencionat els i les jóvens d’Alzira. Només es podrà presentar una única sol·licitud per entitat o associació. 

De manera indicativa es considerarà subvencionable la realització de les activitats següents per a 2015:

-Projectes d’activitats amb caràcter anual, dirigides a la població juvenil. 

-Activitats continuades d’animació i/o promoció juvenil (culturals, de temps lliure, formatives, promoció d’ocupació…).

-Projectes que incloguen activitats i publicacions d’interés per als jóvens.

Les sol·licituds poden presentar-se fins al 4 de març de 2015 en el registre d’entrada de l’Ajuntament, o en qualsevol dels llocs que establix la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i de Procediment Administratiu Comú.

Les bases i la documentació que s’ha de presentar, a banda d’informació addicional, es poden consultar en www.alzira.es – Tauler d’anuncis- Tauler d’edictes. 

Per a resoldre dubtes o per a més informació, les persones interessades poden acostar-se al Centre d’Informació Juvenil, en el carrer Escoles Pies, 4, o bé telefonar al 96 241 74 07 o enviar un correu electrònic a joventut@alzira.es.