L’Ajuntament d’Alzira ha aprovat les bases de les subvencions municipals a activitats escolars

  • A partir de demà, els consells escolars podran sol·licitar-les

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Educació, ha aprovat les bases reguladores de la concessió de subvencions municipals a activitats escolars 2014/2015. A partir de demà comença el termini per a presentar les sol·licituds per a això.

La regidora d’Educació, Anabel Juárez, ha destacat: “Anime els consells escolars dels diferents centres educatius de la localitat a presentar les seues propostes per tal que puguen ser subvencionades per part de l’Ajuntament. Estes ajudes considerem que són necessàries per a poder desenrotllar determinades activitats i, per això, any a any apostem per elles”. 

L’objectiu d’estes subvencions és estimular la realització d’activitats educatives al llarg d’este curs escolar, que tinguen alguna de les finalitats següents:

-Afavorir la participació dels diferents estaments de la comunitat educativa.

-Fomentar la relació entre diferents centres educatius de la localitat.

-Facilitar el tractament dels temes transversals.

-Estimular la introducció d’innovacions educatives.

-Donar resposta a la diversitat existent en el centre.

-Compensar les desigualtats socioeconòmiques de la població escolar.

-Conciliar la vida familiar i laboral.

Poden sol·licitar estes subvencions els consells escolars dels centres educatius d’Educació Infantil, Primària, Especial, Secundària o d’Adults d’Alzira, de règim públic, privat concertat o municipal, per a realitzar activitats educatives en relació amb els objectius del projecte educatiu de cada centre. Les persones que les organitzen podran ser tant el professorat com les associacions de pares i mares o d’estudiants.

Les persones interessades han de presentar una instància model (www.alzira.es, Portal de la Ciutadania- Educació i Cultura) en l’Ajuntament, a què hauran d’adjuntar el projecte de l’activitat i on s’especificarà:

-Títol del projecte.

-Responsable/s.

-Justificació.

-Objectius.

-Activitats.

-Recursos necessaris humans i materials.

-Pressupost detallat.

-Avaluació.

-Possibilitat de continuació de l’activitat.

Cada centre podrà presentar un màxim de dos projectes d’activitats a subvencionar. 

Qualsevol dubte respecte d’això, més informació, els criteris d’avaluació, el total de requisits, etc. poden consultar-se en la pàgina web de l’Ajuntament d’Alzira (www.alzira.es- Portal de la Ciutadania- Educació i Cultura), així com en el Departament d’Educació, a través del telèfon  96 245 92 85.