Alzira convoca un concurs local de pintura per a l’elecció d’un retrat del rei Felip VI

 

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Cultura, ha convocat un concurs local de pintura per a l’elecció d’un retrat del rei Felip VI. El retrat guanyador serà el que presidisca el Saló Noble de l’Ajuntament. 

El regidor de Cultura i Patrimoni, Carlos Correal, ha manifestat: “Per mitjà d’este concurs, pretenem incentivar la creació artística i contribuir en la promoció i reconeixement dels artistes plàstics locals. Anime tots els artistes locals a participar en este concurs, ja que els tres guanyadors, a més de rebre una compensació econòmica, tindran l’oportunitat que el seu retrat forme part del patrimoni alzireny i siga una referència per a tots”.

S’entregaran tres premis. El primer, a més de ser la imatge que presidisca el Saló Noble, s’emportarà 1.700 euros; el segon premi està dotat amb 800 euros, i el tercer, amb 500. Els retrats guanyadors amb el segon i el tercer premi es destinaran a altres dependències municipals.

Bases del concurs

Podran participar en esta convocatòria tots els artistes plàstics, nascuts o residents a Alzira, majors de 18 anys.

La tècnica a utilitzar serà lliure. L’obra haurà de presentar una imatge realista de Felip V, de civil i en solitari. Cada artista podrà presentar una sola obra única, original, inèdita i no seleccionada o premiada en cap altre concurs. L’obra es presentarà sense firma i haurà d’acompanyar-se del butlletí d’inscripció degudament omplit adossat al dors. Este butlletí d’inscripció es podrà descarregar des de la pàgina web www.alzira.es (Tauler d’Anuncis- Tauler d’Edictes).

Les obres es depositaran perfectament embalades i protegides; el mal embalatge pot ser motiu de no acceptació. No s’admetran obres protegides amb vidre. Les dimensions de l’obra no seran inferiors a 70 cm ni superiors a 140 cm, per qualsevol dels seus costats.

Inscripcions

El termini d’admissió de les obres s’establix des del 23 fins al 27 de març de 2015, ambdós inclosos.

Les obres es presentaran personalment, per correu o per agència (en estos dos últims casos amb els ports pagats) a la direcció següent: Casa de la Cultura. C/ Escoles Pies, 4 – 46600 Alzira (València) i en els següents horaris: de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores.

Junt amb les obres presentades s’adjuntarà un sobre amb la documentació següent: fotocòpia del DNI i fotocòpia del butlletí d’inscripció.

Tot aquell interessat a consultar les bases del concurs ho pot fer a www.alzira.es-Tauler d’Anuncis- Tauler d’Edictes, i accedir a la informació de l’esmentat concurs.