La Piscina coberta municipal d’Alzira augmenta els seus abonats en un 30% i els seus ingressos en un 23% gràcies al Pla de Millora i Viabilitat

  • Bastidas ha felicitat els treballadors
  • 6.500 persones passen setmanalment per les instal·lacions

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, i el regidor d’Esports, José Andrés Hernández, han visitat les instal·lacions de la Piscina coberta municipal d’Alzira i s’han reunit amb el gerent, Enric Taronger, i els seus treballadors. 

Bastidas ha destacat: “El motiu d’esta reunió informal no ha sigut un altre que felicitar en persona a tota la plantilla de treballadors que formen la Piscina municipal pels bons resultats obtinguts l’any 2014. Després del Consell d’Administració realitzat dilluns, les dades no poden ser més que positives. Hem renovat part de les instal·lacions i oferit tarifes més assequibles i cridaneres per a captar un nombre més gran d’abonats però, sense el bon treball del personal, estos resultats no hagueren sigut possibles. Per això, crec que era de justícia reconéixer este esforç, perquè després d’anys d’ajustos i de gran treball per tal de no reduir la plantilla, les dades positives parlen per si soles”.

Gràcies al Pla de Millora i Viabilitat que es va dur a terme en la Piscina coberta municipal, amb diferents bonificacions, i gràcies a les últimes intervencions dutes a terme en les instal·lacions el mes de setembre passat, quan es va renovar per complet el gimnàs esportiu i l’equipament de les sales multiusos, i es van realitzar múltiples actualitzacions internes, la resposta dels usuaris ha sigut molt positiva. 

 El número d’abonats/ades ha crescut un 30% respecte a les xifres de la temporada passada, i també ha crescut un 25% el nombre d’usuaris/àries que reben servicis dirigits amb un professor/a. Més de 6.500 persones passen setmanalment per les instal·lacions, per a disfrutar d’un complex esportiu municipal equipat per a fer qualsevol tipus d’exercici de dilluns a diumenge.

L’augment d’ingressos ha sigut d’un 23% respecte al mateix període de la temporada passada, la qual cosa suposa un increment de 100.000 euros. Gràcies a l’augment de 500 abonats, els gastos només han apujat un 5%. Cal destacar que el 87% dels abonats són alzirenys.  

Els servicis educatius de natació escolar també han crescut un 25% i, en l’actualitat, 400 alumnes dels col·legis i instituts d’Alzira reben sessions de forma regular.

La nova carta de servicis ha sigut molt ben acollida, per la seua varietat i pel tractament social que fa la piscina coberta junt amb l’Ajuntament d’Alzira de col·lectius com els jubilats, els parats i les persones discapacitades, que disfruten de descomptes de fins al 50%. Així mateix, es mantenen vigents convenis d’actuació amb l’Ajuntament d’Alzira i les seues regidories d’Acció Social i d’Esports,  promovent servicis de qualitat a preus assequibles.

 20150206 122025