L’Agència IDEA-AFIC d’Alzira, considerada la 3a millor agència de la CV

 
  • Palacios ha arreplegat el reconeixement de mans del conseller Buch

L’Agència IDEA-AFIC d’Alzira ha sigut reconeguda com la tercera millora Agència AFIC de la Comunitat Valenciana, d’entre les 101 agències existents en tot el territori. El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, José Luis Palacios, junt amb la directora d’IDEA-AFIC, Carmen Herrero, ha arreplegat este matí el diploma acreditatiu de mans del conseller d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Máximo Buch.

Palacios ha destacat: “Ens sentim molt satisfets amb este guardó, que reconeix l’esforç i el treball realitzat en matèria de comerç. Com cada any, el fomentem amb les ajudes Emprén, que volen incentivar la creació de noves empreses i comerços, així com amb la Fira Comercial, que cada any té més auge i una major participació; amb “Alzira, Ciutat Comercial”, el desplegament de les dos edicions de l’“Alzira Shopping Night”, el Concurs d’Aparadorisme i els diferents cursos de formació dirigits a comerciants sobre l’ús de les xarxes socials i l’emprenedorisme, entre altres. És una mostra del treball actiu i continuat en pro del comerç que duem a terme en la localitat, i que va donant els seus fruits”.

En este acte, celebrat en el CdT de València, s’ha fet entrega d’este reconeixement a les deu millors agències de la Comunitat Valenciana per al foment de la innovació comercial. S’ha premiat el volum d’activitat de cada agència i el suport que es presta, des d’estes, als comerciants i emprenedors en la seua activitat diària.

20150202 110423 HDR