Gemeliers acturarà a Alzira el divendres 13 de març

  •  Dissabte 14 hi haurà un concurs de DJ 

El Palau d’Esports d’Alzira acollirà divendres, 13 de març, a les 20:30 hores, un concert del grup Gemeliers, que es fa coincidir amb el cap de setmana abans de Falles i que pretén tindre molt bona acollida entre els i les adolescents de la localitat i de la contornada.

Així mateix, dissabte 14 de març, a partir de 22 hores, en el mateix recinte, se celebrarà un concurs de DJ aficionats d’Alzira. Tota la informació respecte del concurs es pot trobar en la pàgina web www.wildfestivalalzira.com. 

El regidor de Fires i Festes, Rafa Fita, ha destacat: “Hem programat estes dos activitats per al cap de setmana abans de falles, que volen ser un revulsiu per a la gent jove i ambientar la ciutat en estos dies previs a una de les festes grans d’Alzira. A més, ho fem l’any en què es complix el desé aniversari des que la festa de les Falles fóra declarada Festa d’Interés Turístic Nacional. L’Ajuntament d’Alzira col·labora en estes dos activitats, ja que considerem que el duo Gemeliers ha tingut molt d’auge des de la seua formació en 2014, i creiem que tindrà molt èxit entre la gent jove. A més, el concurs de DJ vol també promocionar tots aquells DJ aficionats d’Alzira. Esperem que la gent s’anime i participe. Amb açò, aprofitem per a obrir a un altre tipus d’activitats, més enllà de les esportives, el Palau d’Esports, cosa que creiem donarà molt bons resultats”.

Cal destacar que les entrades per al concert de Gemeliers ja estan a la venda. Es poden comprar a través de Ticketmaster a un preu de 25 euros més gastos de distribució.

Els germans Jesús i Daniel Oviedo, després del seu pas pel concurs de Telecinco La Voz Kids, van firmar amb la discogràfica Pep’s Records. El 26 de març van llançar el seu primer senzill Lo mejor está por venir. En la seua estrena va aconseguir el lloc 14 de vendes digitals i, en menys de 15 dies, van aconseguir 100.000 visites.

 Amb tal només 15 anys, Gemeliers compta amb una dilatada experiència en el món televisiu. El seu pas per La Voz Kids va provocar el fenomen “gemeliers” en les xarxes socials, d’ací el nom del duo, fent l’ullet com a agraïment als seus seguidors.

 
Gemeliers