Alzira celebra la Festa de l’Arbre este diumenge, 1 de febrer

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Medi Ambient, ha programat per a este diumenge, 1 de febrer, la Festa de l’Arbre, que es realitzarà en la Muntanyeta del Salvador. Esta activitat, que servix per a commemorar el Dia de l’Arbre que en la Comunitat Valenciana se celebra el 31 de gener, està patrocinada per Alzicoop i compta amb la col·laboració de Creu Roja Alzira, Vacif i els Festers de Sant Antoni Abat.

De 10 a 13 hores, qualsevol persona pot col·laborar en la millora de la Muntanyeta com a parc forestal. Únicament hauran de portar les seues ferramentes per a la plantació. 

La Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient hi col·labora amb 800 plançons de pins, alzines i savines. Alzicoop també  aportarà  garroferes, ametlers, romers, timons, orengues  i estepes, per a la seua plantació en este espai emblemàtic per als alzirenys.

El regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Enrique Montalvá, ha manifestat: “Com cada any, organitzem esta Festa de l’Arbre perquè qualsevol persona puga col·laborar en la reforestació de la Muntanyeta. Poden fer-ho en família i, a més de col·laborar millorant la naturalesa, i en este cas, esta gran zona verda d’Alzira; i passar un matí divertit, ja que també es realitzaran tallers per part de Creu Roja. Agraïsc la col·laboració de tots aquells que fan que esta activitat es puga desenrotllar i anime la ciutadania a disfrutar d’este dia en un espai privilegiat”.