El Consell de Xiquets i Xiquetes s’ha reunit hui

 

El Consell de Xiquets i Xiquetes de Primària i Educació Especial d’Alzira s’ha reunit este matí en el saló de plens del Consistori. El de hui ha sigut el primer Consell de Xiquets i Xiquetes que es realitza en este curs escolar 2014- 2015, després de la presa de possessió dels nous membres en el Consell Extraordinari que se celebrà al novembre, per a commemorar el Dia Mundial de la Infància. 

Sobre les 10 hores ha donat començament el Consell de Xiquets i Xiquetes de Primària i Educació Especial, en el qual participen 28 xiquets i xiquetes.

En l’orde del dia s’han tractat diversos punts. El primer d’ells ha sigut l’acollida i presentació, per part dels tècnics d’Educació encarregats d’açò. A través d’un Power Point, els han explicat que és el Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes, així com quines són les seues funcions com a consellers i conselleres. Tot seguit, han fet una dinàmica de grup de presentació per a conéixer millor cada representant i han llegit les propostes arreplegades per cada un en els seus centres educatius. Els consellers i conselleres han votat a favor o en contra de cada una de les propostes plantejades pels seus companys i, de les votades favor, s’ha fet una llista que traslladaran a cada departament corresponent perquè es tinga en compte i s’hi done una solució. 

La sessió ha tingut una duració aproximada de dos hores, perquè a les 12, els membres del Consell han sigut traslladats als centres escolars corresponents. 

El mateix orde del dia es repetirà demà, dimecres 28 de gener, a la mateixa hora, en el Consell de Xiquets i Xiquetes de Secundària. 

 20150127 112949