Al voltant de 15.000 persones han acudit a “Expokaki i altres alternatives de cultiu” durant el cap de setmana

  • Ha tingut un gran èxit de participació i assistència

Este cap de setmana s’ha celebrat “Expokaki i altres alternatives de cultiu” en el recinte firal d’Alzira, superant totes les expectatives i previsions inicials. Al voltant de 15.000 persones hi han acudit des del divendres 23 de gener, a les 18 hores, que va ser la inauguració, fins a les 15 hores del diumenge 25 de gener, hora en què “Expokaki i altres alternatives de cultiu” es va clausurar.

Hi han acudit professionals, tècnics, agricultors i públic en general, arribat no tan sols des de la comarca, la província i la Comunitat, sinó també des de Castella i Lleó, Castella-la Manxa i Andalusia, entre d’altres comunitats autònomes.

Respecte a les conferències, podem dir que a les set realitzades han acudit en total entre 1.200 i 1.500 persones.

Al voltant de cinquanta expositors s’han donat cita en “Expokaki i altres alternatives de cultiu” per a oferir i mostrar els seus productes. Cal destacar que estos s’han mostrat molt satisfets i han valorat de forma positiva tant l’organització com l’estructura i el muntatge d’esta. També han manifestat que ha sigut molta la gent professional i tècnics del sector els que hi han acudit a interessar-se per la seua oferta.

El regidor d’Agricultura, Enrique Montalvá, ha manifestat: “Estem més que satisfets pel transcurs d’Expokaki; pels expositors, els conferenciants, i també per la gran quantitat de visitants que han vingut a Alzira per a participar d’esta. Sempre hem mantingut que volíem que Expokaki fora una ferramenta útil per al sector, eixa ha sigut la nostra pretensió des de l’inici i creiem que s’ha complit amb escreix. Tots els expositors han manifestat la seua voluntat de tornar en una pròxima edició, i també ho han fet professionals que no han estat en esta primera edició. Per tant, el balanç és més que positiu, ja que s’han superat les expectatives inicials i, el més important, “Expokaki i altres alternatives de cultiu” ha sigut fructífer per a tots aquells que han tingut a bé visitar-nos. Agraïsc a tots els que han treballat de valent perquè fora una realitat, i també a l’alcaldessa per la seua confiança en el projecte des del primer minut”.

Durant “Expokaki i altres alternatives de cultiu” s’han oferit als visitants prop de 1.500 litres de suc de caqui com a manera de promocionar d’este producte.