Bastidas inaugura les noves sales multidisciplinars de la Parrilla, destinades a l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la tercera edat “el Júcar”

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, va inaugurar divendres passat, junt amb membres de la Corporació municipal, les noves sales multidisciplinars ubicades en l’edifici de la Parrilla, destinades a l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la tercera edat “el Júcar”. El president de la citada associació, Enrique Ribera, es va mostrar molt satisfet amb l’ampliació de les dependències amb estes dos noves sales, de 58 m2 i 87 m2

La màxima autoritat local va agrair a esta associació “ser una de les més actives de la localitat i, ara més, ja que gràcies a estes dos noves sales podreu realitzar moltes més activitats”. 

Una d’estes sales es convertirà en un gimnàs. Bastidas va anunciar que “tal i com m’ha traslladat el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, esta entitat s’encarregarà de facilitar-vos l’equipament per al nou gimnàs, una demanda que m’havia traslladat el vostre president, Enrique Ribera, i que hem solucionat ràpidament. A més, l’Ajuntament es farà càrrec de la roba esportiva per a les persones que hi acudisquen”.

Una xocolatada per a tots els assistents va posar el punt final a este acte d’inauguració. 

 10906408 789418637773578 3742864782317907441 n