2 ORS EN MÀSTER HALTEROFÍLIA, 4 ORS, 2 PLATES I 4 BRONZES PER ALS HALTERÒFILS SUB-17

Bons resultats per a l’halterofília alzirenya. Dissabte 5 d’octubre es va celebrar a Gandia el Campionat d’Halterofília Màster, on els halteròfils alzirenys Héctor D. Lapo Proaño amb sis intents vàlids i una millor arrancada de 81kg i un alaçament en dos temps de 105kg per a un total olímpic de 186 kg li va valdre per a quedar campió i medalla d’or de la categoria màster 40. Li va seguir Sergio Cutanda Ribera “Cuti” que amb altres sis alçaments vàlids, sent els millors 101 kg d’arrancada i 120 en dos temps per a un total olímpic de 221 kg li van donar l’altre or i el campionat autonòmic en màster 35. Robert amb uns millors alçaments de 78kg en arrancada i 101kg en dos temps li va valdre un sisé lloc en màster 35 per a un t.o. de 179kg. Com a entrenadors van estar Tomás Sanchís i Jesús Ballesteros.

En el XVII CAMPIONAT D’ESPANYA D’HALTEROFÍLIA SUB-17 celebrat a Molins de Rei, Barcelona, també el mateix dia 5, els halteròfils alzirenys van tindre una bon participació. En dones Andrea Bernia Rostoll va quedar quarta en la categoria de 45 kg amb uns millors alçaments de 36 kg en arrancada, 42 kg en dos temps i un total olímpic de 78 kg per a uns 40’84 punts èlit. La seua companya María González González, en la categoria de 76 kg, va quedar subcampiona d’Espanya d’halterofília amb uns alçaments de 49 kg en arrancada, plata, 58 kg en dos temps bronze, i 107 kg en total olímpic, plata i 39’34 punts èlit.

Els halteròfils del Club Halterofília Alzira OnSport! van col•laborar per a ser tercers per federacions. Individualment Robert Strosnowki Rostoll en la categoria de 61 kg va quedar nové per a una arrancada de 68 kg, un d.t. de 81 kg i un t.o. de 149 kg per a 47’76 punts. F. José Maya Guerrero en la categoria de 73 kg, va quedar or en arrancada amb 85 kg, bronze en d.t. amb 105 kg, i bronze en t.o. amb 190 kg i 54’60 punts elit. Nayden Tanev Yordanov en la categoria de 81 kg va quedar vencedor i campió d’Espanya, amb un alçament d’arrancada de 105 kg, or, un d.t. de 135 kg, or, i un t.o. de 240 kg, també or amb 65’22 punts èlit. La presidenta del Club Halterofília Alzira OnSport! Mónica Carrió Esteban va ser l’entrenadora participant en aquest interessant campionat de promeses.