Ingredients per a deu persones
- 250 g de carabassa
- 250 de moniato
- 1 taronja (ratlladura)
- 1 llima (ratlladura)
- 00 g de mel
- 1 rovell d’ou
- 1 culleradeta de canella
- ½ culleradeta de gingebre en pols
- 1 culleradeta d’anís en pols
- 6 orellanes
- 100 g de farina d’ametla
- 20 ametles (decoració)
- 20 pinyons (decoració)
Elaboració de l’arnadí
- Torra la carabassa i el moniato al forn a 200 ºC durant una hora. Extrau-ne la polpa i deixa-la escórrer tota la nit dins d’un drap sobre un colador per a llevar-ne la màxima quantitat d’aigua possible. D’esta manera s’aconseguix una massa més compacta.
- Passa la polpa de carabassa i de moniato pel passapuré. Afig-li la ratlladura de taronja i de llima, la mel, els rovells d’ou, la canella, el gingebre en pols, les orellanes en trossets i la farina d’ametla.
- Fes la forma d’un volcà amb la massa en una cassola de fang. Decora-ho amb les ametles i els pinyons. Cuina-ho al forn a 150 ºC durant una hora i tin cura que la superfície no es creme.
Font: https://entrenosotros.consum.es/va/receptes-tipiques-pasqua