Gambrinus de Set Aigües guanya el I Concurs d’Espardenyà Valenciana Francisco José García

El restaurant Picanterra de Cullera i el Mesón Tous de Tous, segon i tercer classificats, respectivament 
 
Alzira, 13 de març 2017. La plaça del Regne va acollir ahir la celebració del I Concurs d’Espardenyà Valenciana Francisco José García amb la participació de 24 restaurants i amb una gran afluència de públic, que es va acostar a la plaça per a conéixer un poc més este típic plat valencià.
 
Després de tot el matí cuinant, i del tast dels plats pel jurat, s’atorgaren els tres primers premis a:
 
Primer Premi: Restaurant Gambrinus de Set Aigües. Patrocinat per l’Ajuntament d’Alzira i dotat amb 2.500 €.
 
Segon Premi: Restaurant Casa Picanterra de Cullera. Patrocinat per València Turisme de la Diputació de València i dotat amb 1.500 €.
 
Tercer Premi: Mesón Tous de Tous. Patrocinat per la Mancomunitat de la Ribera Alta i dotat amb 1.000 €.
 
Al concurs va assistir la corporació municipal, encapçalada per l’alcalde, Diego Gómez; la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho; el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez; i els diputats al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví i Elena Bastidas. També va estar present al llarg de tot el matí la família de Francisco José, l’alzireny que dona nom a este concurs.
 
I Concus Espardenya 2017 Foto TNR