El C.A. Xúquer realitza diferents activitats formatives

INMERSIÓN LINGÜÍSTICA

 

 

La setmana del 9 al 12 de febrero, alumnat de 5t, 6t Primària i 1r, 2n, 3r d’ESO, han participat en una activitat d’immersió lingüística en anglés en Oliva. Durant quatre dies han estat treballant la llengua estrangera en tots els àmbits amb diferents classes i activitats lúdiques amb professorat natiu. L’objectiu bàsic és la millora de l’expressió oral i escrita i que posen en pràctica tot el que saben per a desembolicar-se en un lloc on la llengua que han d’utilitzar no és la seua llengua materna.

 

 

Oliva 2015

 

 

PRIMERA SESIÓN DE ESCUELA DE PADRES I MADRES

 

 

El dijous 12 de febrer, va tindre lloc en La Casa de La Cultura d’Alzira la primera sessió de l’Escola de Pares i Mares. En la primera part de la xerrada, Com abordar problemes de conducta en xiquets, la psicòloga Olga Pellicer, ens va parlar dels estils educatius parentals, de com identificar-nos amb ells i així, poder ajudar-nos en la tasca com a pares i mares i poder previndre les conductes disruptives. El tema de la segona part de la xerrada, Prevenció de trastorns en la parla i el llenguatge, la logopeda Nadina Gómez, ens va orientar sobre els possibles problemes que es poden donar en la parla i en el llenguatge i així, com a pares, poder conèixer les diferents problemàtiques que s’identifiquen en l’actualitat i poder ajudar a previndre-les. La sessió va estar molt interessant i molts dels pares assistents la van considerar de molta utilitat ja que en alguns casos van vore identificats els seus fills i filles i s’interessaren per poder solucionar els problemes.
En aquesta notícia podeu consultar en l’arxiu adjunt els dospower points que van fer servir les ponents en la sessió.
Us animem per a què pugueu participar en la següent sessió que tindrà lloc prompte. Estigueu atents a les notícies.

 

ESCOLA PARES I MARES

 

 

PRELAT

 

El dimarts 27 de febrer, per als grups de 3r i 4t d’ESO s’organitzà una xerrada dins els diferents programes que desenvolupa el Departament d’Orientació en aquesta etapa. En aquesta ocasió el programa s’anomenava PRELAT (Prevenció de Lesions d’Accidents de Trànsit) que es porta a terme amb la col·laboració de la Conselleria de Sanitat. L’objectiu que es persegueix és conscienciar l’alumnat d’aquests cursos, que ja estan en edat de conduir motos, de les conseqüències de patir aquests tipus d’accidents. Per fer me creïble tot allò tractat en la xerrada, hi participa una persona accidentada amb una lesió medul·lar i una infermera amb experiència amb accidentats.

S’intenta arribar als joves a través d’experiències vives i aportant-los tota la informació existent al voltant de les conseqüències fatídiques d’un accident de trànsit.

PRELAT

Nota de premsa elaborada pel propi centre.